preskoči na sadržaj

Osnovna škola kneza Trpimira

Login
 

 

 

SUGLASNOST ZA PREUZIMANJE TABLETA

 

 

BESPLATNE INSTRUKCIJE

 

SafetyNet

Pokaži svoje znanje i zavladaj kvizom SafetyNet klikom na logo kviza. 

Projekt Pet za net

Kalendar
« Studeni 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

RED BUTTON

Korisni linkovi
Stručni skupovi

 

 

e-mail

 

  

 

 

Anketa
Koliko često koristiš facebook?


ŠKOLSKO ZVONO

      

 

NATJECANJA

Slika Djece - GIFMANIA

 

KORISNI LINKOVI

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Grad prepoznao loše stanje naše školske knjižnice i pomaže dodjelom financijskih sredstava
Autor: Gordana Jerkunica, 17. 12. 2019.

Dobra suradnja se nastavlja. Gradonačelnik i pročelnica su prepoznali jako loše stanje u kojem se nalazi knjižnica naše škole i odobrili su novi program ove godine. Nakon suradnje i odobravanja financijskih sredstava za kupnju lektira i knjiga za čitanje u slobodno vrijeme prošle godine, ove godine odobrili su Program Izgradnja referentne zbirke.

Zbog skoro nepostojećeg referentnog fonda: enciklopedija, atlasa, rječnika, leksikona i slično, Grad nam je odobrio Program Izgradnja referentne zbirke, kako bi i naši učenici imali literaturu iz koje bi mogli pronalaziti relevantne činjenice koje ih zanimaju ili koje su im potrebne za njihove školske i domaće radove.

Školska knjižnica prijavila se na Javni poziv za predlaganje programa i projekata javnih potreba u društvenim djelatnostima grada Kaštela za 2019. godinu programom kupnje referentnih knjiga za školsku knjižnicu. Program je prepoznat kao važan za zajednicu u Kaštel Gomilici te je Grad, na čelu s gradonačelnikom Denisom Ivanovićem te pročelnicom za društvene djelatnosti i opće poslove Sandrom Zokić, dodijelio sredstva u visini od 12.000 kuna za koje je školska knjižničarka kupila 66 enciklopedija, rječnika, atlasa, leksikona i slično. Sada napokon možemo kazati kako naša škola ima referentnu zbirku.

U našoj školskoj knjižnici je alarmantno loše stanje fonda knjiga i ostalih sadržaja. Analizom stanja procijenjeno je kako postoji potreba investicije i od oko pola milijuna kuna da bi knjižnica zadovoljila standarde. Uz suradnju i sufinanciranje Grada Kaštela ravnatelj škole Zoran Blažević te knjižničarka Marina Nikolić htjeli bi obnoviti i povećati knjižni fond školske knjižnice te ga, uz redovnu nabavu sljedećih nekoliko godina, približiti standardu.

Cilj nam je stvoriti uvjete kakve imaju druge škole te pružiti našim učenicima iste mogućnosti kakve imaju i ostali učenici.

Zahvaljujemo gradonačelniku i pročelnici na vrijednoj donaciji te se nadamo i budućoj suradnji. 


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju