preskoči na sadržaj

Osnovna škola kneza Trpimira

Login
 

 

 

SUGLASNOST ZA PREUZIMANJE TABLETA

 

 

BESPLATNE INSTRUKCIJE

 

SafetyNet

Pokaži svoje znanje i zavladaj kvizom SafetyNet klikom na logo kviza. 

Projekt Pet za net

Kalendar
« Studeni 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

RED BUTTON

Korisni linkovi
Stručni skupovi

 

 

e-mail

 

  

 

 

Anketa
Koliko često koristiš facebook?


ŠKOLSKO ZVONO

      

 

NATJECANJA

Slika Djece - GIFMANIA

 

KORISNI LINKOVI

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OBAVIJEST
Autor: Gordana Jerkunica, 30. 3. 2020.

          OBAVIJEST OSNOVNIM ŠKOLAMA I DJEČJIM VRTIĆIMA

Poštovani:

Tradicionalna humanitarna akcija pod nazivom „I njima je Uskrs“, unatoč novonastaloj situaciji vezanoj za koronavirus zbog koje su zatvorene odgojno-obrazovne ustanove, ipak će se provest na području Kaštela u periodu od 30. ožujka i trajat će do 09. travnja.

Za razliku od prijašnjih, akcija će se ove godine umjesto škola i vrtića organizirati u sedam velikih trgovina Ribole u kojima će u blizini blagajni biti postavljena kolica i košare sa plakatima akcije u koje možete staviti vašu donaciju.

Trgovine u kojima će se postaviti košare su:1.Kaštel Sućurac Riva, 2.Kaštel Gomilica Novi centar, 3.Kaštel Kambelovac Velika Ribola, 4.Kaštel Lukšić Nova Ribola, 5.Kaštel Stari Nova Ribola,6. Radun Nova Ribola, 7.Rudine Nova Ribola.

 

Cilj akcije je prikupiti osnovne kućanske i higijenske potrepštine za osobe u Prihvatilištu za beskućnike u Kaštel Gomilici te za socijalno ugrožene obitelji s područja cijelih Kaštela, i to na način da će članovi udruge pripremiti pakete najosnovnijih namirnica i higijenskih potrepština. Zbog nastale situacije s koronavirusom članovi udruge dio će donacija razvesti i starijim i nemoćnim građanima koji nisu u mogućnosti izlaziti do trgovina.

Ovu akciju organizira udruga Sveti Jeronim, koja i skrbi o prihvatilištu, uz suradnju s Gradom Kaštela i odgojno-obrazovnim ustanovama s područja grada.

Unatoč tome što je Grad u proračunu osigurao sredstva za djelovanje Prihvatilišta, potrebe beskućnika koji tamo borave traže i dodatnu pomoć. Zato pozivamo dobre ljude da se odazovu akciji, i doniraju beskućnicima ono što im je potrebno, poput toaletnog papira, pasta za zube, deterdženta, sredstva za pranje rublja, sredstava za održavanje čistoće prostorija, vreća za smeće ili namirnica s dugim ali i kraćim rokom trajanja, poput tjestenine, šećera, konzerviranih narezaka, ulja, soka u sirupu, brašna i slično – kazao je predsjednik udruge Srećko Radan.

Kako je kazala Bernarda Janković iz udruge, akcija će biti provedena na način da se u navedenim danima, tko želi, po jedan proizvod od navedenih, ostavi u postavljene košare koje će članovi udruge prazniti i donirati trenutno ugroženim i potrebitim građanima.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju